Nyhedsbrev

Få vores Nyhedsbrev

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

Nu kan du også nemt blive designer og glaskunster...


Vi tilbyder også WorkShop med GlasBrush og AirBrush

Glaskunst Blokhus tilbyder også en kreativ workshop, hvor det primært er kunden selv der skal designe og producere det færdige produkt. Man kan dog også vælge at bestille samtlige produkter efter ens eget design i fiks og færdig form.

Alle produkter bliver helt unikke, og er således den perfekte gaveidé. De fleste vil sætte pris på en meget personlig gave – og især når resultatet bliver helt unikt, elegant og professionelt.

Du kan i vores workshop f.eks. designe dine egne varianter indenfor utallige former for glasvarer, som eksempelvis drikkeglas, vaser, skåle, fade, glasstager til lys, glaskugler til juletræet osv. – Kun din egen fantasi sætter grænser hos os…

 

 

 

GlasBrush


GlasBrush – Sandblæsning af dekorationer på glas

At designe og sandblæse sit eget glas - med smukke motiver og tekster - er en rigtig sjov og hyggelig fritidsbeskæftigelse, som mange opnår stor glæde og gavn af.


Hvordan gør man:

Man dekorerer alle slags glasartikler med færdig skårne skabeloner (eller klipper dem selv), hvorefter glassene bliver sandblæst med helt fint blæsemiddel.

Det foregår således at man klæber et eller flere af de færdige skabeloner på glasset som man har udvalgt i butikken, og afdækker resten af glasset. Derefter sandblæses glasset. Alt dette gør du selv, - men personalet kan naturligvis også gøre det for dig mod særskilt betaling.

Vi arbejder normalt med 2 varianter:

POSITIVE MOTIVER - hvor hele glasset forbliver klart, hvor motiv og/eller tekst bliver sandblæst ind i glasset, og NEGATIVE MOTIVER - hvor hele glasset bliver sandblæst, hvor motiv og/eller tekst forbliver klart.
Eksempel på vores priser:

Sandblæst drikkeglas med navn og motiver - Fra kr. 50,- og opefter.
Lysglas til fødselsgave m/navn og fødselsdata - Fra kr. 95,- og opefter.

Vi har reolerne fyldte med et stort og varieret udvalg af drikkeglas, vaser, skåle, krukker og pynteting mv. Og, så har vi naturligvis også en del eksempler på færdig dekorerede glasartikler til din inspiration.

Der er opsat vægreoler, med et kæmpe udvalg på over 1.500 forskellige færdige skabeloner med tekster og motiver – hhv. i positive og i negative varianter – som der frit kan vælges iblandt til designet på dine glas. Alle priserne fremgår på de enkelte skabeloner og er afhængig af størrelse og individuel udformning.

Dine egne individuelle tekster og/eller motiver (f.eks. logo) kan produceres mod forudbestilling. Forvent dog at der er mindst 4 hverdages leveringstid. Forhør nærmere hos personalet.

Vi har borde og bænke i butikken med plads til mindst 24 personer, hvor du som kunde fint selv kan sidde og dekorere dine egne glas.

Sandblæsningskabine af allerbedste kvalitet og med højeste sikkerhedsniveau er til rådighed, - og kan nemt betjenes af snart sagt alle. Børn dog kun under kyndig ledsagelse af voksne.

Praktiske vejledninger med udførlige anvisninger er opsat ved arbejdsbordene og ved sandblæsningskabinen.


GlasBrush

GlasBrush Inspiration

Der er mange der laver sandblæste glas som bordkort til eksempelvis bryllup, konfirmationer og runde fødselsdage.

Gæsterne kan efter festen tage deres glas med hjem, og har dermed et dejligt minde om festdagen i mange år fremover.

Vi er naturligvis gerne behjælpelige med forslag til design / glasudvalg til jeres fest, og vi giver gerne et godt tilbud når det drejer som glasprodukter til fester fra 20 personer og opefter.


Bryllup / Konfirmation / Rund fødselsdag

Bordkort i form af vandglas / rødvinsglas / Glashjerter / Fyrfadsglas / Lysfade osv.


Fødsel / Barnedåb

Lysglas med barnets fødselsdata er en helt utrolig gave, der jo kan bruges hver dag året rundt, og som barnet kan få med sig når det engang flytter hjemmefra.


Mors dag

Vase, fyrfadsglas, eller akvarieglas med en personlig hilsen til mor på mors dag er et stort hit. Tilføj et par hjerter eller blomster, og du er sikker på at hun aldrig vil glemme hvor hun har fået den fra.


Børnefødselsdage

Små drikkeglas til børn med deres eget navn og et motiv er en stor succes. Især i den "negative" udgave, hvor hele glasset er sandblæst og deres navn og motiv er klart/gennemsigtigt. når der f.eks. kommer rød saft i glasset, står der navn i rød. Appelsinjuice står navn/motiv med orange - og med cola står det med brunt.


Virksomheder og foreninger mv.

Vi kan naturligvis også lave dit logo til klubben eller firmaets konferencelokale. Send os dit logo i en EPS fil eller et stort PDF via e-mail. Så laver vi en "prøve vektorisering" og giver besked om dit logo kan laves til drikkeglas, vaser eller lysfade. Nemt, billigt og super smart. Vi giver gerne et konkret tilbud.


Souvenirs

Drikkeglas, fyrfadsglas og vaser er eksempler på meget populære souvenirs fra Blokhus.

Kig blot indenfor i Glaskunst Blokhus – og se eksempler på dekorerede glas med tekster og motiver – så bliver du inspireret til selv at prøve. Personalet hjælper og viser gerne hvordan man gør fra start til slut. Det er sjovt og det er nemt. Børn fra 4 år's alderen, kan også selv kan dekorere deres glas, da alle skabelonerlet klæber til glasset.

Når man først har prøvet at sandblæse et enkelt glas, og ser hvor perfekt resultatet bliver, kan man næsten ikke lade være at lave endnu et. Som sagt... Det er sjovt, og dine glas bliver helt unikke.
Den perfekte gaveide til alle.


Arrangementer

Der er rige muligheder for at afholde forskellige individuelle arrangementer i vores workshop i Glaskunst Blokhus.


Veninde aften i det kreative hjørne

Prøv noget nyt. Inviter veninderne til kreativ hygge i Blokhus.
Hvis du kan samle min. 12 personer, er der mulighed for at vi holder åbent en torsdag aften fra Kl. 18.30 - 21.30. Vi byder på kaffe, og i tager så selv kagen med J

Ring og forhør nærmere på tlf. 70 23 17 60 – eller skriv til os via e-mail til mail@glaskunstblokhus.dk


Børnefødselsdag fra 8 år

Ønsker i at prøve noget nyt. Hold jeres børnefødselsdag i Blokhus. Gå en tur ved stranden eller tag en tur i skoven ved Gateway Blokhus. Slut dagen med at børnene laver deres eget glas med navn og motiv. Der ydes rabat ved min. 12 glas.

I medbringer selv mad og drikke, som så kan nydes i butikken efter glasdekorationen.

Børnefødselsdage kan kun afholdes uden for danske og tyske skoleferier. Ring eller skriv til os - og reserver en tid i god tid.

Husk, at dine egne individuelle tekster og/eller motiver kan færdig produceres klar til brug mod forudbestilling. Forvent mindst 4 hverdages leveringstid.